LEVEN NA DE ‘BRIDGE’

Voor de één was de ‘Bridge’ een (eind)doel, voor de ander het begin van een hardloopleven. Heb je zin in een volgende uitdaging? Op zondag 12 oktober is de Lingezegenloop: een estafette van 4 x 5 kilometer op een gloednieuw parcours bij Elst, net onder Arnhem Schuytgraaf. Ook kun je je nog inschrijven voor het Zevenheuvelenweekend: hardlopers die nog een startbewijs willen bemachtigen kunnen zich nog snel inschrijven voor de 7 kilometer in het donker op zaterdagavond 15 november of voor de klassieke 15 kilometer op zondag 16 november. Er is dus wel degelijk leven na de ‘Bridge’!

 

Nieuw! De Lingezegenloop, 4 x 5 km
Heb je na de Bridge to Bridge zin in een volgende uitdaging? Op zondag 12 oktober is de Lingezegenloop: een estafette van 4 x 5 kilometer op een gloednieuw parcours bij Elst, net onder Arnhem Schuytgraaf. Daag je vaste loopmaatjes, sportvrienden, collega’s, buren, familie uit en schrijf samen in. Deelname is mogelijk in de klassen mannen, vrouwen, mix en jongeren (13 tot en met 15 jaar). Een blind date kan ook: meld je aan als individu en je wordt ingedeeld in een gezellig team. De estafette start om 13.00 uur. Om 12.00 uur kunnen kinderen in actie komen in de kidsrun over 500 meter of 1000 meter. De Lingezegenloop is ook de opening van een nieuwe parcours voor hardlopers en skaters in Park Lingezegen. Daarom is er de hele middag live muziek en andere feestelijkheden. Voor meer informatie en om in te schrijven, kijk op www.lingezegenloop.nl.

 

Inschrijven Zevenheuvelenweekend nog mogelijk

Al veel inschrijvingen voor de Scholten Awater Zevenheuvelenloop en de Zevenheuvelennacht zijn binnen. Hardlopers die nog een startbewijs willen bemachtigen kunnen zich nog snel inschrijven voor de 7 kilometer in het donker op zaterdagavond 15 november of voor de klassieke 15 kilometer op zondag 16 november.

De Zevenheuvelennacht vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Deelnemers lopen een ronde van 7 kilometer, waarvan het parcours deels hetzelfde is als dat van de 15 kilometer-wedstrijd. Het lopen in het donker en de sfeervolle verlichting maken deze ‘nacht’ een unieke hardloopbelevenis.

Bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop starten de deelnemers in hetzelfde veld als de wereldtop. Op het parcours door de heuvels rondom Nijmegen en Groesbeek is bij zowel de mannen als de vrouwen het wereldrecord over 15 kilometer gelopen. Laat je uitdagen bij een van deze twee bijzondere evenementen en schrijf je snel in via www.zevenheuvelenloop.nl.