NIEUW PR VOOR DE ‘BRIDGE’

Voordat er één stap is gezet, is het eerste PR tijdens de Rabo Bridge to Bridge al gesneuveld. De teller van het aantal inschrijvingen voor 28e editie van de ‘Bridge’ tikte afgelopen weekend namelijk de 4.700 inschrijvingen aan. Het oude record dateerde van vorig jaar, toen in totaal 4.500 lopers zich ingeschreven voor een startbewijs. Onder hen ook lopers uit België (1), Duitsland (8) en Groot-Brittannië (3). De jongste deelnemer van dit jaar is twee jaar oud, de oudste is 81. De man-vrouwverhouding is iets in het voordeel van de mannen: 54% versus 46%. De Menzis 3 Engelse Mijl is momenteel met ruim 1200 aanmeldingen de meest populaire afstand. “De inschrijving loopt nog door tot en met zaterdagavond, dus we gaan er stiekem toch wel een beetje vanuit dat we dit jaar de magische grens van 5.000 inschrijvers bereiken.” aldus Mark van Hoorn namens de organisatie.

 

Het startschot van de eerste afstand, de Vitalys KidsRun, klinkt zondag 8 september om 11.00 uur in hartje Arnhem. De deelnemers aan ‘koningsnummer’, de Van Wijnen 10 Engelse Mijl, gaan om 12.00 uur van start, de Aicon 6 Engelse Mijl vertrekt om 13.45 uur en de lopers van Menzis 3 Engelse Mijl worden om 15.00 uur weggeschoten.

 

Inschrijven kan nog!

Hardlopers die ook de stoute loopschoenen willen aantrekken, kunnen zich nog tot zaterdag 7 september (20.00 uur) online inschrijven via www.bridgetobridge.nl.