Activiteiten in de Arnhemse binnenstad

Het projectteam “Vrijheid Blijheid” verzorgt ook voor de editie van 2019 in samenwerking met de organisatie van de Rabo Bridge to Bridge de activiteiten in de Arnhemse binnenstad op 15 september. Alle activiteiten hebben een directe link met het thema van het hardloopevenement, “Run to remember freedom” en de “Slag om Arnhem”.

De activiteiten ondersteunen op deze wijze het parcours waarin de historische John Frostbrug centraal staat. De Rabo Bridge to Bridge verstevigt daarmee de banden met haar historische wortels, het herdenken van de vrijheid en de Slag om Arnhem. Naast de historische activiteiten is er ook een klimwand, springkussen, stormbaan, zweefmolen, trampoline, schminktent en suikerspinkraam aanwezig.

RONDRIT MILITAIRE JEEPS

RONDRIT MILITAIRE JEEPS

Altijd al eens een rondje willen rijden in een militaire jeep? Dat kan! Tijdens de Rabo Bridge to Bridge staat Keep them Rolling voor je klaar met hun voertuigen. De naam van de vereniging is ontleend aan de wenskreet “Keep them Rolling” van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog om hun voertuigen bij de opmars van de geallieerde legers bij de bevrijding rijdende te houden.

BIG BAND RAVENSTEIN

BIG BAND RAVENSTEIN

Big Band Ravenstein kenmerkt zich door de combinatie van enthousiasme, ambitie, kwaliteit en uitstraling. Het repertoire is zeer breed, van jazz en swing tot funk en blues. Het wordt dus een mooi feestje op de markt.

ARNHEMS OORLOGSMUSEUM

ARNHEMS OORLOGSMUSEUM

Het Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om de historie van de oorlog aan je tentoon te stellen. Naast de verschillende attributen in het museum op locatie, zullen zij ook een aantal legervoertuigen tentoonstellen.