Alle mededelingen

Uitverkocht

Alle onderdelen van de Bridge to Bridge 2021 zijn uitverkocht. We proberen nog 100 startnummers te regelen voor de hardlooponderdelen van de zondag. In de loop van de vrijdag gaat de inschrijving dan weer open.

Bridge to Bridge gaat door op 11 en 12 september

 

Bridge to Bridge op 11 en 12 september komt met aangepast programma

Het bestuur van de Bridge to Bridge heeft ondanks corona-beperkingen een aangepast maar aantrekkelijk programma weten samen te stellen.  Door een aantal wijzigingen aan de start, de finish en een aangepast parcours kunnen grote delen van het  oorspronkelijke programma op 11 en 12 september gewoon doorgaan.  Dat is goed nieuws want in andere gemeenten krijgen organisaties van loopevenementen geen groen licht.

 

Corona-proof editie!

In overleg met de gemeente Arnhem en met de professionele hulp van organisatie bureau WE-link is de wedstrijdlocatie zo ingericht dat de deelnemers veilig en in kleine groepen van vijftig kunnen starten. Er zijn geen side activiteiten en voor publiek is er dit jaar geen toegang. Ouders die hun kinderen willen aanmoedigen, kunnen dat alleen door zelf in te schrijven en deel te nemen aan de KidsRun.

 

Programma, parcours en wedstrijd locatie

Op zaterdag is er de Airborn Freedom Trail, de deelnemers kunnen kiezen uit de 18km, 28km en 44km. De 18km en 28km starten op Papendal en de 44km op de Ginkelseheide. De finish is op de Stadsblokken.

Op zondag kunnen de deelnemers traditiegetrouw een keuze maken uit de 10 Engelse Mijlen, 10km en 5km. Voor de kinderen zijn er ook drie afstanden, 0,8km, 1,6km en 3,2km.

Ook de wandelaars kunnen op zondagmiddag genieten van het mooie parcours dat dit jaar de Bakenhof, Malburgse Bandijk, Meinerswijk en Stadsblokken aandoet.

De deelnemers kunnen alleen te voet het start- en finishterrein bereiken op de Stadsblokken. De fietsen kunnen geparkeerd worden aan de Noordzijde van de brug bij de “Oude pomp” aan de Ooststraat. Daar kunnen de deelnemers op zondag ook hun startnummer ophalen, mochten ze dat nog niet gedaan hebben in de dagen voor de Bridge bij Runnersworld Arnhem.

Deelnemers die met de auto komen, parkeren de auto in een van de vele parkeergarages in het centrum. Vervolgens te voet naar de startlocatie, en eventueel eerst langs de fietsparkeerplaats om het startnummer op te halen.

 

Voor wie ?

Het evenement Bridge to Bridge is geschikt voor de beginnende, de geoefende hardloper, de recreatieve wandelaar en kinderen. Elke deelnemer krijgt een unieke herinneringsmedaille. Dit jaar een houten versie, gemaakt van restafval dat vrijkomt bij snoeiwerkzaamheden.

 

Inschrijven en informatie

Inschrijven kan nog steeds via voor alle onderdelen: https://tickets.tixxy.nl/nl/Bridge2021 De trail op zaterdag, de runs en walk op zondag. Het aantal startbewijzen is beperkt vanwege de corona-beperkingen. Ongeveer 80% van het aantal beschikbare plaatsen is nu vergeven.

Bestel hier het unieke Bridge to Bridge loopshirt
Loop jij de Rabo Bridge to Bridge (Walk) in stijl? Collega (trail)runner René heeft zijn creativiteit los kunnen laten op het ontwerp. Met als resultaat een shirt in de herkenbare kleuren met de verschillende historische elementen erin verwerkt.
Dit shirt is tot 15 augustus te bestellen bij je inschrijving, of eenvoudig te bestellen via deze link: https://tickets.tixxy.nl/nl/runningshirtB2B/add-participant
De Bridge to Bridge gaat door!
De Bridge to Bridge 2021 gaat door! Een mega toffe editie van dé Run to Remember, dat wordt het. Ben je erbij op zondag 12 september? Inschrijven kan via deze link: tickets.tixxy.nl/nl/Bridge2021
Heb je je al ingeschreven, dan ontvang je een informatiemail met jouw gegevens. Om te zorgen dat de start van de Bridge to Bridge onvergetelijk wordt én niet te druk, starten we in waves van maximaal 50 deelnemers per wave.
Succes met trainen!
Save the date!

Noteer 12 september in je agenda voor de 36ste editie van de Rabo Bridge to Bridge! We streven naar weer een normale editie in 2021.

De inschrijving opent op 22 april!

Mocht de Rabo Bridge to Bridge ondanks de genomen maatregelen, door overheidsmaatregelen tegen het COVID-19 virus niet doorgaan, dan behoudt de organisatie zich het recht om de Rabo Bridge to Bridge in aangepaste vorm aan te bieden.

Heb jij je inschrijfbewijs van 2020 omgezet naar de 2021 editie, of krijg je nog korting op je inschrijving voor 2021? Houd je mailbox goed in de gaten, deze maand ontvang je hier meer informatie over.

Tot 12 september 2021!

Belangrijk nieuws over afhalen medaille/herinneringspin

Voor het afhalen van je medaille of herinneringspin hebben we samen met Dudok Arnhem een tijdelijk alternatief bedacht. We hebben alle deelnemers hierover geïnformeerd via de mail.

Kijk ook even goed in je spambox.

Vanaf 24 oktober is Dudok Arnhem van donderdag tot en met zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur geopend voor de lekkerste to-go koffie, verse soepen en ovenverse taart. Op deze momenten kun je na je run je medaille of herinneringspin uiteraard wel bij hen afhalen, hierbij verzoeken we je vriendelijk om de 1,5 meter in acht te nemen.

Doe je mee aan de Airborne Freedom Trail? Hotel Papendal blijft open voor het afhalen van je startpakket en eventueel besteld shirt. De Bar Dug Out in Papendal is voorlopig wel gesloten, je consumptiebon hiervan kun je bewaren en hopelijk op een later moment dit jaar nog inruilen voor een drankje.

Heb je vragen? Mail gerust naar info@bridgetobridge.nl

Komend weekend airborne herdenkingsplekken afgesloten
Belangrijk bericht voor alle Airborne Freedom Trail lopers. 
 
De gemeenten Ede en Renkum hebben besloten om komend weekend de Airborne herdenkingsplekken af te sluiten. Voor je tocht is 19 en 20 september daardoor dus niet het juiste moment.
 
De herdenkingsplekken worden afgesloten vanwege de 76ste herdenkingsdienst die nu, door het coronavirus, in besloten kring plaats gaat vinden.
 
Via deze weg brengen wij jullie hier van op de hoogte en gaan uit van jullie begrip en medewerking. Alle Airborne Freedom Trail deelnemers hebben hier ook een mail over ontvangen.
 
Klik hier voor het volledige nieuwsbericht van Omroep Gelderland.
Overdragen startnummer Airborne Freedom Trail kan tot uiterlijk 23 augustus a.s.

Overdagen van een startnummer van de Airborne Freedom Trail kan tot uiterlijk zondag 23 augustus 2020. Na 23 augustus zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Het startnummer is strikt persoonlijk.

Inschrijving belevingsrun 2020 open!

"Normaal” zouden we op 13 september weer historische kilometers afleggen door het mooie Arnhem. Met hardloopliefhebbers voor, achter en naast ons. Het coronavirus en de maatregelen die nodig zijn tegen verspreiding, zorgen ervoor dat het dit jaar geen Bridge wordt zoals normaal.

Deze 35ste editie van de Rabo Bridge to Bridge dopen we om tot een belevingsrun. Eentje die jij op jouw eigen moment dit jaar kunt lopen. 

Zo ziet de belevingsrun eruit:

Voor de Rabo Bridge to Bridge 2020 passen we de parcoursen enigszins aan, zodat iedereen deze historische kilometers veilig kan afleggen.

Afstanden
De hoofdafstanden blijven hetzelfde: Infocaster 10 Engelse mijl, Van Wijnen 10 kilometer en de Menzis 5 kilometer. Voor de PSA KidsRuns worden maar liefst 4 parcoursen van 1 Engelse Mijl (1,6 km) uitgezet op verschillende plekken in Arnhem. De andere afstanden voor de kids komen hiermee te vervallen.

Onderweg passeer je plekken van betekenis voor de geallieerden tijdens Operation Market Garden en kom je meer te weten over het verhaal van 1944.

Datum belevingsrun
Wanneer je loopt, bepaal je zelf. Kies jouw moment tussen 17 september en 31 december van dit jaar.

Routeboek en beleving
Voorafgaand aan je deelname ontvang je van ons een routeboek met verhalen, foto’s en natuurlijk het parcours.

Met stickers met NFC-chip (die alleen jij als deelnemer weet te vinden) ontgrendel je tijdens je run verhalen over de septemberdagen van 1944.

Verder gaan we nog meer belevingselementen toevoegen waar we nu nog niets over mogen zeggen, dit maken we later bekend. We garanderen in ieder geval een “Run to Remember”-Freedom 😉

Tijdregistratie
Om het wedstrijdelement te bewaren ontvangt iedere deelnemer een digitaal startnummer. Dit jaar werken we hiervoor met Racemap. Deze app is gratis te downloaden en met je persoonlijke link doe je automatisch mee in het Bridge-klassement. Zo zie je aan het eind van dit jaar op welke positie je bent geëindigd.

Ook leuk: met de Racemap-app kunnen vrienden en familie je onderweg live volgen.

Herinnering en shirt
Voor iedere deelnemer ligt er na deelname een unieke herinnering klaar. Ook is het tot en met 16 augustus nog mogelijk om het unieke Bridge-shirt te bestellen bij je inschrijving.

Doe jij mee aan deze unieke Run to Remember Freedom? De inschrijving is nu geopend!

Airborne Freedom Trail in 2020 jasje

Dit jaar loopt alles even anders dan verwacht. De Airborne Freedom Trail gaat door. Alleen niet met z'n allen tegelijk op 12 september. Dit jaar is het voor ons als organisatie onmogelijk om de Airborne Freedom Trail te organiseren zoals jullie dit van ons mogen verwachten.

De Airborne Freedom Trail blijft in de basis hetzelfde: je loopt over de paden die de geallieerden tijdens operatie Market Garden hebben afgelegd. Je bezoekt historische locatie's en komt meer over de septemberdagen van 1944 en de Slag om Arnhem te weten.

Wanneer je loopt, bepaal je zelf. Kies jouw moment tussen 17 september en 31 december van dit jaar.

We garanderen dezelfde beleving met misschien nog wel een beetje meer! 

Alle deelnemers hebben van ons een mail ontvangen met hierin de praktische informatie. 

Samen gaan we er een onvergetelijk jaar van maken! 

Rabo Bridge to Bridge gaat door in alternatieve vorm!
De Rabo Bridge to Bridge 2020 dopen we om tot een virtuele belevingsrun!

Zondag 13 september 2020 stond de 35e editie van de Rabo Bridge to Bridge gepland. Het coronavirus en de maatregelen die nodig zijn tegen verspreiding, zorgen ervoor dat we dit jaar geen Bridge kunnen organiseren zoals normaal. Reuze-jammer.

Gelukkig kun je de historische kilometers van de Run to Remember Freedom door Arnhem tóch afleggen! We zijn hard bezig met nieuwe plannen: een virtuele run die je op je eigen moment dit jaar loopt.
Had je je al ingeschreven? Als deelnemer heb je een mail gekregen op het adres van inschrijving.
Op dit moment werken we de plannen uit en volgt meer informatie binnenkort! Houd de website en social media van Bridge to Bridge in de gaten om niks te missen.
Heb jij je ingeschreven voor de Airborne Freedom Trail 2020? We vragen nog heel even je geduld. We zetten op dit moment de laatste puntjes op de i en je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie van ons.
Corona-update 05/20: Rabo Bridge to Bridge en Airborne Freedom Trail

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor het hardloopevenement op zondag 13 september. Tegelijkertijd roept deze tijd, met het coronavirus en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM, vragen op.

We houden je op de hoogte
Als organisatie zijn we volop in gesprek over de mogelijkheden om het evenement vorm te geven. Half juni hopen we meer informatie te kunnen geven per mail aan de ingeschreven deelnemers, onze website en social media kanalen.

Corona-update: Airborne Freedom Trail en Rabo Bridge to Bridge
Vooralsnog gaan we ervan uit dat de Airborne Freedom Trail en de Rabo Bridge to Bridge in september doorgaan. Achter de schermen werken we hard om de evenementen in het thema run to remember freedom op zaterdag 12 en zondag 13 september te laten doorgaan.
We houden het nieuws in deze corona-tijd nauwlettend in de gaten en we volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM op. Mochten we door de huidige of nieuwe maatregelen genoodzaakt zijn aanpassingen te doen of de evenementen onverhoopt toch moeten cancellen, dan doen we dat uiteraard.
Op deze website houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
De Airborne Freedom Trail is uitverkocht

Tot 12 september bij de Airborne Freedom Trail!

Donderdag 5 maart start de inschrijving voor de Rabo Bridge to Bridge 2020

Vroege inschrijvers profiteren van scherpe early-bird prijzen! 

Zaterdag 22 februari 11:00 uur start de inschrijving voor de Airborne Freedom Trail 2020

Wees er snel bij, want ook dit jaar is het aantal startbewijzen gelimiteerd.

Rabo Bridge to Bridge 2020: save the date!

Zondag 13 september 2020 is het tijd voor de 35e editie van de Rabo Bridge to Bridge. Save the date voor hét hardloopevenement van Arnhem!

Op de hoogte blijven van de Rabo Bridge to Bridge 2020? Volg ons op InstagramFacebook of klik op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd' in het Facebook-evenement.

Airborne Freedom Trail 2020: save the date!

Stichting Bridge to Bridge Arnhem en MudSweatTrails slaan wederom de handen ineen en organiseren op zaterdag 12 september 2020 een nieuwe editie van de Airborne Freedom Trail! 

Op de hoogte blijven van de Airborne Freedom Trail 2020? Volg ons op InstagramFacebook of klik in het Facebook-evenement op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd'.

Foto's Rabo Bridge to Bridge 2019

De foto’s van de Rabo Bridge to Bridge 2019 gemaakt door Pareltjes Fotografie zijn te bekijken en te koop via deze link

Finishfoto's Airborne Freedom Trail 2019

De finishfoto’s van de Airborne Freedom Trail 2019 gemaakt door Pareltjes Fotografie zijn te bekijken en gratis te downloaden via deze link

Overzicht verkeersafsluitingen op en rond zondag 12 september

Om de Rabo Bridge to Bridge te laten plaatsvinden zijn er een aantal verkeersafsluitingen in en rondom het gebied van het hardloopevenement. Bekijk hier het overzicht van alle verkeersafsluitingen op en rond zondag 12 september.

Rabo Bridge to Bridge 2019 uitverkocht

Alle startbewijzen voor de Rabo Bridge to Bridge zijn uitverkocht. Wij wensen alle deelnemers en supporters veel plezier zondag 15 september 2019!

Hardloopshirt Rabo Bridge to Bridge 2019 bekend

Wil jij de Rabo Bridge to Bridge op zondag 15 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt van 2019!

Tot 16 augustus 2019 kun je bij je inschrijving het unieke Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt bestellen. Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

 

Maattabellen:

Hardloopshirt Airborne Freedom Trail 2019 bekend

Wil jij de Airborne Freedom Trail op zaterdag 14 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Airborne Freedom Trail hardloopshirt van 2019!

Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

Maattabellen:

Medaille Airborne Freedom Trail 2019 bekend

Nog een paar weken trainen, dan kilometers in de voetsporen van de geschiedenis en daar hangt-ie om je nek: de Airborne Freedom Trail 2019-medaille.

Zoals een van de lopers het mooi verwoordt: "Ik kijk er naar uit om deze straks na 44 km te mogen ontvangen. Zal een hele belevenis worden, en voor mij ook de eerste trail met zo'n gigantische lading en verhaal"

Medaille Rabo Bridge to Bridge 2019 bekend

Deze editie van het hardloopevent Rabo Bridge to Bridge herdenken we 75 jaar Slag om Arnhem. En dat zie je prachtig terug op de medaille!
Voor de KidsRuns, Business Run, 5 kilometer, 10 kilometer, de race voor de handbikers & wheelers en - niet te vergeten -  het koningsnummer van de 10 Engelse Mijl: bij de finish krijg je deze mooie plak.

Donderdag 28 maart 2019 start de inschrijving voor de Rabo Bridge to Bridge 2019!
De Airborne Freedom Trail 2019 binnen vijf dagen uitverkocht

Op zaterdagavond 2 februari is de limiet bereikt voor de 18km, en op maandagavond 4 februari is de 28km uitverkocht geraakt. Op dinsdagochtend 5 februari is ook het maximum aantal startbewijzen voor de 44km bereikt.
*LET OP* Ben je van plan het startbewijs van iemand over te nemen, vraag dan altijd eerst de inschrijfbevestiging voordat je geld overmaakt!

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo