Alle mededelingen

Rabo Bridge to Bridge 2020: save the date!

Zondag 13 september 2020 is het tijd voor de 35e editie van de Rabo Bridge to Bridge. Save the date voor hét hardloopevenement van Arnhem!

Op de hoogte blijven van de Rabo Bridge to Bridge 2020? Volg ons op InstagramFacebook of klik op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd' in het Facebook-evenement.

Airborne Freedom Trail 2020: save the date!

Stichting Bridge to Bridge Arnhem en MudSweatTrails slaan wederom de handen ineen en organiseren op zaterdag 12 september 2020 een nieuwe editie van de Airborne Freedom Trail! 

Op de hoogte blijven van de Airborne Freedom Trail 2020? Volg ons op InstagramFacebook of klik in het Facebook-evenement op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd'.

Foto's Rabo Bridge to Bridge 2019

De foto’s van de Rabo Bridge to Bridge 2019 gemaakt door Pareltjes Fotografie zijn te bekijken en te koop via deze link

Finishfoto's Airborne Freedom Trail 2019

De finishfoto’s van de Airborne Freedom Trail 2019 gemaakt door Pareltjes Fotografie zijn te bekijken en gratis te downloaden via deze link

Rabo Bridge to Bridge 2019 uitverkocht

Alle startbewijzen voor de Rabo Bridge to Bridge zijn uitverkocht. Wij wensen alle deelnemers en supporters veel plezier zondag 15 september 2019!

Hardloopshirt Rabo Bridge to Bridge 2019 bekend

Wil jij de Rabo Bridge to Bridge op zondag 15 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt van 2019!

Tot 16 augustus 2019 kun je bij je inschrijving het unieke Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt bestellen. Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

 

Maattabellen:

Hardloopshirt Airborne Freedom Trail 2019 bekend

Wil jij de Airborne Freedom Trail op zaterdag 14 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Airborne Freedom Trail hardloopshirt van 2019!

Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

Maattabellen:

Medaille Airborne Freedom Trail 2019 bekend

Nog een paar weken trainen, dan kilometers in de voetsporen van de geschiedenis en daar hangt-ie om je nek: de Airborne Freedom Trail 2019-medaille.

Zoals een van de lopers het mooi verwoordt: "Ik kijk er naar uit om deze straks na 44 km te mogen ontvangen. Zal een hele belevenis worden, en voor mij ook de eerste trail met zo'n gigantische lading en verhaal"

Medaille Rabo Bridge to Bridge 2019 bekend

Deze editie van het hardloopevent Rabo Bridge to Bridge herdenken we 75 jaar Slag om Arnhem. En dat zie je prachtig terug op de medaille!
Voor de KidsRuns, Business Run, 5 kilometer, 10 kilometer, de race voor de handbikers & wheelers en - niet te vergeten -  het koningsnummer van de 10 Engelse Mijl: bij de finish krijg je deze mooie plak.

Donderdag 28 maart 2019 start de inschrijving voor de Rabo Bridge to Bridge 2019!
De Airborne Freedom Trail 2019 binnen vijf dagen uitverkocht

Op zaterdagavond 2 februari is de limiet bereikt voor de 18km, en op maandagavond 4 februari is de 28km uitverkocht geraakt. Op dinsdagochtend 5 februari is ook het maximum aantal startbewijzen voor de 44km bereikt.
*LET OP* Ben je van plan het startbewijs van iemand over te nemen, vraag dan altijd eerst de inschrijfbevestiging voordat je geld overmaakt!

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo
Decathlon Logo