Alle mededelingen

Hardloopshirt Rabo Bridge to Bridge bekend

Wil jij de Rabo Bridge to Bridge op zondag 15 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt van 2019!

Tot 16 augustus 2019 kun je bij je inschrijving het unieke Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt bestellen. Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

 

Maattabellen:

Hardloopshirt Airborne Freedom Trail bekend

Wil jij de Airborne Freedom Trail op zaterdag 14 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Airborne Freedom Trail hardloopshirt van 2019!

Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

Maattabellen:

Medaille Airborne Freedom Trail bekend

Nog een paar weken trainen, dan kilometers in de voetsporen van de geschiedenis en daar hangt-ie om je nek: de Airborne Freedom Trail 2019-medaille.

Zoals een van de lopers het mooi verwoordt: "Ik kijk er naar uit om deze straks na 44 km te mogen ontvangen. Zal een hele belevenis worden, en voor mij ook de eerste trail met zo'n gigantische lading en verhaal"

Medaille Rabo Bridge to Bridge bekend

Deze editie van het hardloopevent Rabo Bridge to Bridge herdenken we 75 jaar Slag om Arnhem. En dat zie je prachtig terug op de medaille!
Voor de KidsRuns, Business Run, 5 kilometer, 10 kilometer, de race voor de handbikers & wheelers en - niet te vergeten -  het koningsnummer van de 10 Engelse Mijl: bij de finish krijg je deze mooie plak.

Vrijdagavond 13 september: Free Your Light

Ren of wandel 4 kilometer door de binnenstad van Arnhem, langs verlichte objecten en projecties in het teken van 75 jaar Slag om Arnhem.

Donderdag 28 maart 2019 start de inschrijving voor de Rabo Bridge to Bridge 2019!
De Airborne Freedom Trail 2019 is binnen vijf dagen uitverkocht.

Op zaterdagavond 2 februari is de limiet bereikt voor de 18km, en op maandagavond 4 februari is de 28km uitverkocht geraakt. Op dinsdagochtend 5 februari is ook het maximum aantal startbewijzen voor de 44km bereikt.
*LET OP* Ben je van plan het startbewijs van iemand over te nemen, vraag dan altijd eerst de inschrijfbevestiging voordat je geld overmaakt!

De Facebookeventpagina van de Airborne Freedom Trail vind je hier.

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo
Decathlon Logo