Startnummer ophalen vanaf donderdag 12 september

Op donderdag 12 september (10:30-21:00 uur), vrijdag 13 september (9:30-18:00 uur) en zaterdag 14 september (9.30-15.00 uur) kun je je startnummer ophalen bij Runnersworld Arnhem (Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 68a in Arnhem). Op zondag 15 september kun je je startnummer ophalen bij de inschrijfbalie in het Provinciehuis (Markt 11, 6811 CG Arnhem). Print je bevestiging uit of schrijf je startnummer op een briefje! Je mag ook startnummers van bekenden ophalen, graag ook dan een print van het startnummer meenemen of de nummers noteren. Een week voorafgaand aan de Bridge to Bridge krijg iedere individuele deelnemer een mail met informatie over afhalen en persoonlijke startnummer. Het startnummer wordt dus NIET thuisgestuurd.

Op zondag 15 september (vanaf 09.30 uur) kun je je startpakket ophalen bij de inschrijfbalie in het Provinciehuis. Haal je het startpakket op zondag op, zorg dan wel dat je op tijd bent. 

Indien je een shirt en/of BibBits hebt besteld, kun je die ook op bovengenoemde tijden/locaties ophalen. Je dient wel eerst je startnummer op te halen voordat je je bestelde shirt en/of BibBits kunt verkrijgen.