Airborne Freedom Trail in 2020 jasje

Dit jaar loopt alles even anders dan verwacht. De Airborne Freedom Trail gaat door. Alleen niet met z'n allen tegelijk op 12 september. Dit jaar is het voor ons als organisatie onmogelijk om de Airborne Freedom Trail te organiseren zoals jullie dit van ons mogen verwachten.

De Airborne Freedom Trail blijft in de basis hetzelfde: je loopt over de paden die de geallieerden tijdens operatie Market Garden hebben afgelegd. Je bezoekt historische locatie's en komt meer over de septemberdagen van 1944 en de Slag om Arnhem te weten.

Wanneer je loopt, bepaal je zelf. Kies jouw moment tussen 17 september en 31 december van dit jaar.

We garanderen dezelfde beleving met misschien nog wel een beetje meer! 

Alle deelnemers hebben van ons een mail ontvangen met hierin de praktische informatie. 

Samen gaan we er een onvergetelijk jaar van maken!