Inschrijving belevingsrun 2020 open!

"Normaal” zouden we op 13 september weer historische kilometers afleggen door het mooie Arnhem. Met hardloopliefhebbers voor, achter en naast ons. Het coronavirus en de maatregelen die nodig zijn tegen verspreiding, zorgen ervoor dat het dit jaar geen Bridge wordt zoals normaal.

Deze 35ste editie van de Rabo Bridge to Bridge dopen we om tot een belevingsrun. Eentje die jij op jouw eigen moment dit jaar kunt lopen. 

Zo ziet de belevingsrun eruit:

Voor de Rabo Bridge to Bridge 2020 passen we de parcoursen enigszins aan, zodat iedereen deze historische kilometers veilig kan afleggen.

Afstanden
De hoofdafstanden blijven hetzelfde: Infocaster 10 Engelse mijl, Van Wijnen 10 kilometer en de Menzis 5 kilometer. Voor de PSA KidsRuns worden maar liefst 4 parcoursen van 1 Engelse Mijl (1,6 km) uitgezet op verschillende plekken in Arnhem. De andere afstanden voor de kids komen hiermee te vervallen.

Onderweg passeer je plekken van betekenis voor de geallieerden tijdens Operation Market Garden en kom je meer te weten over het verhaal van 1944.

Datum belevingsrun
Wanneer je loopt, bepaal je zelf. Kies jouw moment tussen 17 september en 31 december van dit jaar.

Routeboek en beleving
Voorafgaand aan je deelname ontvang je van ons een routeboek met verhalen, foto’s en natuurlijk het parcours.

Met stickers met NFC-chip (die alleen jij als deelnemer weet te vinden) ontgrendel je tijdens je run verhalen over de septemberdagen van 1944.

Verder gaan we nog meer belevingselementen toevoegen waar we nu nog niets over mogen zeggen, dit maken we later bekend. We garanderen in ieder geval een “Run to Remember”-Freedom 😉

Tijdregistratie
Om het wedstrijdelement te bewaren ontvangt iedere deelnemer een digitaal startnummer. Dit jaar werken we hiervoor met Racemap. Deze app is gratis te downloaden en met je persoonlijke link doe je automatisch mee in het Bridge-klassement. Zo zie je aan het eind van dit jaar op welke positie je bent geëindigd.

Ook leuk: met de Racemap-app kunnen vrienden en familie je onderweg live volgen.

Herinnering en shirt
Voor iedere deelnemer ligt er na deelname een unieke herinnering klaar. Ook is het tot en met 16 augustus nog mogelijk om het unieke Bridge-shirt te bestellen bij je inschrijving.

Doe jij mee aan deze unieke Run to Remember Freedom? De inschrijving is nu geopend!