Over Bridge to Bridge

Over Bridge to Bridge

Missie

De Rabo Bridge to Bridge is het belangrijkste hardloopevenement van Arnhem. Het is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. We bieden de lopers een uitdagend parcours over bezet en bevrijd gebied via de twee bruggen. Hiermee maken we bewust de verbinding met een belangrijk stuk historie van de stad: de Slag om Arnhem. Het is een evenement waar je met plezier aan deelneemt of naar komt kijken.

Visie

De Rabo Bridge to Bridge is een sterk groeiend Arnhems hardloopevenement waarbij het historisch perspectief van de stad centraal staat. Het is een beleving voor jong en oud, talenten en recreanten, voornamelijk uit Arnhem, maar zeker ook uit andere delen van het land en zelfs van buiten de landsgrenzen, met een stijging van 1.000 per jaar tot een limiet van 10.000 deelnemers in 2018.

Organisatie

De Rabo Bridge to Bridge wordt georganiseerd door organisatiebureau WE-link in opdracht van en in samenwerking met het bestuur van de Stichting Bridge to Bridge. Daarnaast wordt samengewerkt met tal van andere organisaties, zoals de gemeente Arnhem en de politie. In het bestuur van de Stichting Bridge to Bridge zitten momenteel de volgende personen:

Dagelijks bestuur

  • Richard Kaper - Voorzitter ad interim
  • Rune Aresvik - Penningmeester
  • Remco Meek - Secretaris

Overige bestuursleden

  • Christi-Mari Zonnenberg - Bestuurslid Marketing & Communicatie
  • Jan Steegh - Bestuurslid activiteiten

Adviseurs

  • Geert Geurken

Feitelijke organisatie

De feitelijke organisatie is sinds 2010 in handen van Mark van Hoorn en Eddie Wassink van organisatie- en adviesbureau WE-link. Beide heren zijn gedreven personen en zeer ervaren in het organiseren van sportevenementen. Op hun CV’s reiken tientallen interlands van het Nederlands elftal (voetbal), KNVB Bekerfinales, UEFA Cup finale 2006, de Marathon van Amersfoort in 2009 en de slotetappe van de Eneco Tour 2009.

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo
Decathlon Logo