Bridge to Bridge Runs

Loop mee met een van de unieke Bridge to Bridge runs of de Airborne Freedom Trail en treed in de voetsporen van kolonel-luitenant John Frost. Beleef al hardlopend het verhaal van september 1944: het gevecht om de alom bekende brug. De brug die uiteindelijk een brug te ver bleek.

Menzis 5 kilometer

Menzis 5 kilometer

Loop tijdens de Menzis 5 kilometer door de Arnhemse wijk Malburgen. De wijk die in de oorlog veel te verduren heeft gehad. Vijf kilometer vol historie.

Van Wijnen 10 kilometer

Van Wijnen 10 kilometer

Een historische route waarbij je ook de stilte van het uiterwaardengebied van Meinerswijk ervaart. Even weg van waar de strijd om de brug in 1944 plaatsvond.

Infocaster 10 Engelse mijl

Infocaster 10 Engelse mijl

Ervaar de historie van Arnhem en beleef tegelijkertijd de rust van de natuur rond de drukke stad. Een afwisselend parcours boordevol verhalen.

Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRuns

Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRuns

Kinderen beleven de historie van Arnhem. Met als resultaat een blinkende Bridge to Bridge medaille.

Business Run

Business Run

Verschijn met je bedrijf, collega's of relaties aan de start, en beleef samen al hardlopend de historie van Arnhem. 5 kilometer, 10 kilometer óf 10 Engelse mijl.

 Airborne Freedom Trail

Airborne Freedom Trail

Een prestatietocht vanaf een droppingszone, met een historische lading. Behaal de brug, en treed in de voetsporen van de mannen die soms het hoogste offer hebben geleverd voor onze vrijheid.

Bridge to Bridge Walk

Bridge to Bridge Walk

Beleef het verhaal van de Slag om Arnhem nu ook wandelend. Loop 5 of 10 kilometer op zondag 12 september.

Mededelingen

Uitverkocht

Alle onderdelen van de Bridge to Bridge 2021 zijn uitverkocht. We proberen nog 100 startnummers te regelen voor de hardlooponderdelen van de zondag. In de loop van de vrijdag gaat de inschrijving dan weer open.

Bridge to Bridge gaat door op 11 en 12 september

 

Bridge to Bridge op 11 en 12 september komt met aangepast programma

Het bestuur van de Bridge to Bridge heeft ondanks corona-beperkingen een aangepast maar aantrekkelijk programma weten samen te stellen.  Door een aantal wijzigingen aan de start, de finish en een aangepast parcours kunnen grote delen van het  oorspronkelijke programma op 11 en 12 september gewoon doorgaan.  Dat is goed nieuws want in andere gemeenten krijgen organisaties van loopevenementen geen groen licht.

 

Corona-proof editie!

In overleg met de gemeente Arnhem en met de professionele hulp van organisatie bureau WE-link is de wedstrijdlocatie zo ingericht dat de deelnemers veilig en in kleine groepen van vijftig kunnen starten. Er zijn geen side activiteiten en voor publiek is er dit jaar geen toegang. Ouders die hun kinderen willen aanmoedigen, kunnen dat alleen door zelf in te schrijven en deel te nemen aan de KidsRun.

 

Programma, parcours en wedstrijd locatie

Op zaterdag is er de Airborn Freedom Trail, de deelnemers kunnen kiezen uit de 18km, 28km en 44km. De 18km en 28km starten op Papendal en de 44km op de Ginkelseheide. De finish is op de Stadsblokken.

Op zondag kunnen de deelnemers traditiegetrouw een keuze maken uit de 10 Engelse Mijlen, 10km en 5km. Voor de kinderen zijn er ook drie afstanden, 0,8km, 1,6km en 3,2km.

Ook de wandelaars kunnen op zondagmiddag genieten van het mooie parcours dat dit jaar de Bakenhof, Malburgse Bandijk, Meinerswijk en Stadsblokken aandoet.

De deelnemers kunnen alleen te voet het start- en finishterrein bereiken op de Stadsblokken. De fietsen kunnen geparkeerd worden aan de Noordzijde van de brug bij de “Oude pomp” aan de Ooststraat. Daar kunnen de deelnemers op zondag ook hun startnummer ophalen, mochten ze dat nog niet gedaan hebben in de dagen voor de Bridge bij Runnersworld Arnhem.

Deelnemers die met de auto komen, parkeren de auto in een van de vele parkeergarages in het centrum. Vervolgens te voet naar de startlocatie, en eventueel eerst langs de fietsparkeerplaats om het startnummer op te halen.

 

Voor wie ?

Het evenement Bridge to Bridge is geschikt voor de beginnende, de geoefende hardloper, de recreatieve wandelaar en kinderen. Elke deelnemer krijgt een unieke herinneringsmedaille. Dit jaar een houten versie, gemaakt van restafval dat vrijkomt bij snoeiwerkzaamheden.

 

Inschrijven en informatie

Inschrijven kan nog steeds via voor alle onderdelen: https://tickets.tixxy.nl/nl/Bridge2021 De trail op zaterdag, de runs en walk op zondag. Het aantal startbewijzen is beperkt vanwege de corona-beperkingen. Ongeveer 80% van het aantal beschikbare plaatsen is nu vergeven.

Bestel hier het unieke Bridge to Bridge loopshirt
Loop jij de Rabo Bridge to Bridge (Walk) in stijl? Collega (trail)runner René heeft zijn creativiteit los kunnen laten op het ontwerp. Met als resultaat een shirt in de herkenbare kleuren met de verschillende historische elementen erin verwerkt.
Dit shirt is tot 15 augustus te bestellen bij je inschrijving, of eenvoudig te bestellen via deze link: https://tickets.tixxy.nl/nl/runningshirtB2B/add-participant
De Bridge to Bridge gaat door!
De Bridge to Bridge 2021 gaat door! Een mega toffe editie van dé Run to Remember, dat wordt het. Ben je erbij op zondag 12 september? Inschrijven kan via deze link: tickets.tixxy.nl/nl/Bridge2021
Heb je je al ingeschreven, dan ontvang je een informatiemail met jouw gegevens. Om te zorgen dat de start van de Bridge to Bridge onvergetelijk wordt én niet te druk, starten we in waves van maximaal 50 deelnemers per wave.
Succes met trainen!
Save the date!

Noteer 12 september in je agenda voor de 36ste editie van de Rabo Bridge to Bridge! We streven naar weer een normale editie in 2021.

De inschrijving opent op 22 april!

Mocht de Rabo Bridge to Bridge ondanks de genomen maatregelen, door overheidsmaatregelen tegen het COVID-19 virus niet doorgaan, dan behoudt de organisatie zich het recht om de Rabo Bridge to Bridge in aangepaste vorm aan te bieden.

Heb jij je inschrijfbewijs van 2020 omgezet naar de 2021 editie, of krijg je nog korting op je inschrijving voor 2021? Houd je mailbox goed in de gaten, deze maand ontvang je hier meer informatie over.

Tot 12 september 2021!

ABC

Alle informatie over de Rabo Bridge to Bridge van A tot Z

ABC

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo