Rabo Bridge to Bridge Runs

Loop mee met een van de unieke Rabo Bridge to Bridge runs of de Airborne Freedom Trail en treed in de voetsporen van kolonel-luitenant John Frost. Beleef al hardlopend het verhaal van september 1944: het gevecht om de alom bekende brug. De brug die uiteindelijk een brug te ver bleek.

Menzis 5 kilometer

Menzis 5 kilometer

Loop vanaf de John Frostbrug door de Arnhemse wijk Malburgen. De wijk die in de oorlog veel te verduren heeft gehad. Vijf kilometer vol historie.

Van Wijnen 10 kilometer

Van Wijnen 10 kilometer

Een historische route waarbij je ook de stilte van het uiterwaardengebied van Meinerswijk ervaart. Even weg van waar de strijd om de brug in 1944 plaatsvond.

Infocaster 10 Engelse mijl

Infocaster 10 Engelse mijl

Ervaar de historie van Arnhem en beleef tegelijkertijd de rust van de natuur rond de drukke stad. Een afwisselend parcours boordevol verhalen.

 Airborne Freedom Trail

Airborne Freedom Trail

Een prestatietocht vanaf een droppingszone, met een historische lading. Behaal de brug, en treed in de voetsporen van de mannen die soms het hoogste offer hebben geleverd voor onze vrijheid.

Rabo Bridge to Bridge KidsRuns

Rabo Bridge to Bridge KidsRuns

Kinderen beleven de historie van Arnhem, en gaan al hardlopend over de John Frostbrug. Met als resultaat een blinkende Bridge to Bridge medaille.

Business Run

Business Run

Verschijn met je bedrijf, collega's of relaties aan de start, en beleef samen al hardlopend de historie van Arnhem. 5 kilometer, 10 kilometer óf 10 Engelse mijl.

Free Your Light

Free Your Light

Ren of wandel 4 kilometer door de binnenstad van Arnhem, langs verlichte objecten en projecties in het teken van 75 jaar Slag om Arnhem

Mededelingen

Rabo Bridge to Bridge 2020: save the date!

Zondag 13 september 2020 is het tijd voor de 35e editie van de Rabo Bridge to Bridge. Save the date voor hét hardloopevenement van Arnhem!

Op de hoogte blijven van de Rabo Bridge to Bridge 2020? Volg ons op InstagramFacebook of klik op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd' in het Facebook-evenement.

Airborne Freedom Trail 2020: save the date!

Stichting Bridge to Bridge Arnhem en MudSweatTrails slaan wederom de handen ineen en organiseren op zaterdag 12 september 2020 een nieuwe editie van de Airborne Freedom Trail! 

Op de hoogte blijven van de Airborne Freedom Trail 2020? Volg ons op InstagramFacebook of klik in het Facebook-evenement op 'Gaat' of 'Geïnteresseerd'.

Foto's Rabo Bridge to Bridge 2019

De foto’s van de Rabo Bridge to Bridge 2019 gemaakt door Pareltjes Fotografie zijn te bekijken en te koop via deze link

Finishfoto's Airborne Freedom Trail 2019

De finishfoto’s van de Airborne Freedom Trail 2019 gemaakt door Pareltjes Fotografie zijn te bekijken en gratis te downloaden via deze link

ABC

Alle informatie over de Rabo Bridge to Bridge van A tot Z

ABC

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo
Decathlon Logo