Bridge to Bridge Walk

Vrijdagavond 10 september

Bridge to Bridge Walk

  • Datum 10 september 2021
  • Tijd Iedere 5 minuten starten in waves van 50 deelnemers. Vanaf 18:00 tot 19:55 uur.
  • Afstand 5 kilometer en 10 kilometer
  • Inschrijfgeld €12,50
Stel je eens voor… het is september 1944 en de Slag om Arnhem is in volle gang. Wel wordt het met de dag duidelijker dat de brug over de Rijn niet kan worden ingenomen van de Duitsers. Het lijkt uit te lopen op een nederlaag.

Tijdens de Bridge to Bridge staat Arnhem in het teken van hardlopen, herdenken en het vieren van de vrjiheid. Dit jaar kun je op vrijdagavond ook wandelend het verhaal van 1944 beleven. Wandel 5 of 10 kilometer en herdenk de septemberdagen van 1944. 

Als deelnemer van de Bridge to Bridge Walk krijg je dezelfde spectaculaire start als de hardlopers. Onderweg treed je in de voetsporen van luitenant-kolonel John Frost en krijg je meer te weten over de Slag om Arnhem. 

Bridge to Bridge (hard)loopshirt

Wil jij de Bridge to Bridge Walk in stijl lopen? Tot 15 augustus 2021 kun je bij je inschrijving het unieke Bridge to Bridge loopshirt bestellen. Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen via deze link.

Collega (trail)runner René heeft zijn creativiteit los kunnen laten op het ontwerp. Met als resultaat een shirt in de herkenbare kleuren met de verschillende historische elementen erin verwerkt.