KidsRuns

Rabo Bridge to Bridge KidsRuns

 • Datum 13 september 2020

Speciaal voor kinderen organiseren we KidsRuns in 3 verschillende afstanden, geschikt voor verschillende leeftijden:

 • KidsRun 0,8 km (kinderen t/m 8 jaar)
 • KidsRun 1,6 km (kinderen t/m 14 jaar)
 • KidsRun 3,2 km (kinderen van 4 t/m 14 jaar)

De Rabo Bridge to Bridge KidsRuns

Alle KidsRuns starten aan de voet van de John Frostbrug. Bij de 0,8 km steek je vanaf de noordkant de brug over, en nog voor je de overkant bereikt, draai je om en loop je weer terug. Tijdens de oorlog, in 1944, lukte het ook niet om naar de overkant te komen. De 1,6 kilometer gaat een stukje verder, helemaal de Rijn over, naar Arnhem Zuid. Precies zoals de soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1944 ook van plan waren. Toen lukte het niet, maar jij bereikt in alle vrijheid de overkant. Bij het keerpunt draai je om en loop je terug, nog een keer de brug over. Als je bijna aan de overkant bent, heb je er 1 kilometer op zitten. De 3,2 kilometer gaat helemaal naar Arnhem Zuid, tot aan het keerpunt op de Nijmeegseweg. Als je het keerpunt hebt gehad, ben je al bijna op de helft! Op de terugweg loop je nogmaals over de brug, nu met de Eusebiuskerk, die tijdens de oorlog grotendeels is verwoest, op de achtergrond. Als je het Airborneplein voorbij rent, is de finish al in zicht! Nog maar 100 meter. Dan is het nu tijd voor een eindsprintje! Als je over de finish komt ben jij de trotse eigenaar van een blinkende Bridge to Bridge medaille.

Parcours

Routebeschrijving

ABC - KidsRuns

Aanvang

De Rabo Bridge to Bridge KidsRuns vinden plaats op zondag 15 september 2019. Aanvang (onder voorbehoud) als volgt:

 • 10:30 uur - KidsRun 2 Engelse mijl (3,2 kilometer) voor kinderen 4 t/m 14 jaar
 • 11:00 uur - KidsRun 1 Engelse mijl (1,6 kilometer) voor kinderen t/m 14 jaar
 • 11:15 uur - KidsRun 0,5 Engelse mijl (0,8 kilometer) voor kinderen t/m 8 jaar
Afstand
De Rabo Bridge to Bridge KidsRuns kennen drie verschillende afstanden: 3,2 kilometer (2 Engelse mijl), 1,6 kilometer (1 Engelse mijl) en 0,8 kilometer (0,5 Engelse mijl).
Annuleren

Tot en met 16 augustus 2019 annuleer je jouw inschrijving tegen €5,00 administratiekosten. Datzelfde geldt voor een eventueel besteld shirt, medaille en gravering. Dit kan door te mailen naar info@bridgetobridge.nl

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten van de Rabo Bridge to Bridge KidsRuns (iedere afstand) zijn als volgt:

 • Early-bird - van donderdag 28 maart t/m zondag 5 mei €4,00
 • Regulier - van maandag 6 mei maart t/m zondag 1 september €5,00
 • Last-minute - van maandag 2 september t/m vrijdag 13 september €6,00

Bij je inschrijving is inbegrepen:

 • Unieke medaille
 • Tijdregistratie
 • Gepersonaliseerd digitaal aftermagazine
Drank
Op het parcours van de Rabo Bridge to Bridge KidsRun ligt bij de finish een verzorgingspost.
Medaille

Een medaille zit standaard bij het inschrijfgeld inbegrepen, dus alle deelnemers ontvangen na het volbrengen een medaille bij de finish.Het is ook mogelijk om je medaille te laten graveren met je naam, gelopen afstand en netto eindtijd. Als je dit boekt bij je inschrijving zijn de kosten €7,50. Ter plekke kun je ook nog je medaille laten graveren, de kosten bedragen dan €8,50.

Omkleden

Er is gelegenheid voor de lopers om zich om te kleden. Hou er wel rekening mee dat je NIET kunt douchen.

Overdragen startnummer

Overdragen van het startnummer kan t/m 6 september 2019. Mail uiterlijk 5 september naar onderstaand adres jouw gegevens en de gegevens (naam, geboortedatum, adresgegevens, e-mailadres en noodnummer) van de loper die jouw startbewijs gaat overnemen. Je startnummer overdragen doe je door een mail te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl

Let op: de loper die jouw startnummer tussen 16 augustus en 6 september overneemt, krijgt een startnummer met jouw voornaam erop. Het startnummer is dan namelijk al gedrukt.

Startnummer

Op donderdag 12 september (10:30-21:00 uur), vrijdag 13 september (9:30-18:00 uur) en zaterdag 14 september (9.30-15.00 uur) kun je je startnummer ophalen bij Runnersworld Arnhem (Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 68a in Arnhem). Op zondag 15 september kun je je startnummer ophalen bij de inschrijfbalie, vlakbij start en finish. Print je bevestiging uit of schrijf je startnummer op een briefje! Je mag ook startnummers van bekenden ophalen, graag ook dan een print van het startnummer meenemen of de nummers noteren. Een week voorafgaand aan de Bridge to Bridge krijg iedere individuele deelnemer een mail met informatie over afhalen en persoonlijke startnummer. Het startnummer wordt dus NIET thuisgestuurd.

Op zondag 15 september (vanaf 09.30 uur) kun je je startpakket ophalen bij de inschrijfbalie. Haal je het startpakket op zondag op, zorg dan wel dat je op tijd bent. 

Indien je een shirt en/of BibBits hebt besteld, kun je die ook op bovengenoemde tijden/locaties ophalen. Je dient wel eerst je startnummer op te halen voordat je je bestelde shirt en/of BibBits kunt verkrijgen.

Wil je een startnummer met je voornaam of nickname? Schrijf je dan uiterlijk zondag 25 augustus in. Bij een inschrijving na 25 augustus kunnen de startnummers NIET meer gepersonaliseerd worden, met andere woorden: dan krijg je een blanco startnummer zonder voornaam en startvak erop afgedrukt. 

Tijdslimiet

De Rabo Bridge to Bridge KidsRuns kennen geen tijdslimiet.

Tijdsregistratie

Zoals ieder jaar wordt de tijdsregistratie volledig verzorgd door Racetimer. Uiteraard worden de tijden bij het Start/finish-gedeelte bijgehouden. De volgorde van de uitslag wordt bepaald door de bruto looptijden. De bruto looptijd is de tijd die verstrijkt tussen het startschot en het passeren van de finishstreep. Ook de netto looptijden zullen in de uitslagen worden vermeld.