Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRuns

Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRuns

  • Datum 17 september 2020
  • Tijd Van 17 september 2020 tot en met 31 december 2020
  • Afstand 4x 1 Engelse Mijl
  • Inschrijfgeld €5,00 (virtuele belevingsrun)

Afstandsponsor

Presikhaaf Logo Standaard

Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRuns

Alle Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRuns starten aan de voet van de John Frostbrug. Bij de 0,8 km steek je vanaf de noordkant de brug over, en nog voor je de overkant bereikt, draai je om en loop je weer terug. Tijdens de oorlog, in 1944, lukte het ook niet om naar de overkant te komen. De 1,6 kilometer gaat een stukje verder, helemaal de Rijn over, naar Arnhem Zuid. Precies zoals de soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1944 ook van plan waren. Toen lukte het niet, maar jij bereikt in alle vrijheid de overkant. Bij het keerpunt draai je om en loop je terug, nog een keer de brug over. Als je bijna aan de overkant bent, heb je er 1 kilometer op zitten. De 3,2 kilometer gaat helemaal naar Arnhem Zuid, tot aan het keerpunt op de Nijmeegseweg. Als je het keerpunt hebt gehad, ben je al bijna op de helft! Op de terugweg loop je nogmaals over de brug, nu met de Eusebiuskerk, die tijdens de oorlog grotendeels is verwoest, op de achtergrond. Als je het Airborneplein voorbij rent, is de finish al in zicht! Nog maar 100 meter. Dan is het nu tijd voor een eindsprintje! Als je over de finish komt ben jij de trotse eigenaar van een blinkende Bridge to Bridge medaille.

Voor de Presikhaaf Schoolmeubelen Kidsruns zetten wij in 2020 maar liefst 4 parcoursen van 1 Engelse Mijl (1,6km) uit op verschillende plekken in Arnhem. De 0,5 EM en 2 EM komen dit jaar te vervallen. 

Parcours

Routebeschrijving

ABC - KidsRuns

Aanvang

Normaal zou je op 13 september historische kilometers afleggen door het mooie Arnhem. Met hardloopliefhebbers voor, achter en naast je. Het coronavirus en de maatregelen die nodig zijn tegen verspreiding, zorgen ervoor dat we dit jaar geen Bridge kunnen organiseren zoals normaal. 

De Rabo Bridge to Bridge 2020 dopen we om tot een belevingsrun! In de periode van 17 september tot 31 december is het parcours van de Bridge to Bridge open voor jou. Onderweg ren je langs belevingsmomenten en je ontvangt een unieke herinnering.

De Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRun van 1 Engelse Mijl kun je lopen vanaf donderdag 17 september tot en met 31 december 2020. We hebben maar liefst vier routes voor de Presikhaaf Schoolmeubelen Kidsrun uitgezet! 

Afstand

De Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRun kent vier routes van 1 Engelse Mijl (1,6 kilometer).

Annuleren

Heb jij je al ingeschreven voor de Rabo Bridge to Bridge 2020?

Als inschrijver heb je nu drie keuzes:

  • Je startbewijs omzetten naar een startbewijs voor de virtuele belevingsrun + 20% korting op deelname in 2021 
  • Je startbewijs laten staan voor 2021 (voor €2,50 administratiekosten)
  • Je geld terugvragen, minus €5 administratiekosten (KidsRun €2)

Geef je voorkeur uiterlijk 15 juli aan ons door via info@bridgetobridge.nl. Indien je niets doorgeeft, word je inschrijving automatisch omgezet naar een startbewijs voor de virtuele editie in 2020.

Herinnering

Voor de virtuele belevingsrun ontvangt iedere deelnemer een blijvende herinnering! 

Inschrijfkosten

Het inschrijfgeld voor de Presikhaaf Schoolmeubelen KidsRun bedraagt €5,-

Omkleden

Voor de virtuele belevingsrun verzorgen wij geen kleedruimte of andere faciliteiten. 

Overdragen startnummer

Voor de virtuele belevingsrun is overdragen van het startnummer in principe niet mogelijk. 

Startnummer

Voor de virtuele belevingsrun ontvang je per mail je digitale startnummer. Met dit startnummer doe je automatisch mee in het online klassement.

Tijdslimiet

Voor de virtuele belevingsrun is geen tijdslimiet. Je loopt deze run op eigen gelegenheid en dient hierbij de verkeersregels in acht te nemen. 

Tijdsregistratie

Voor de virtuele belevingsrun wordt de tijdregistratie bijgehouden via RaceMap. Meer informatie hierover ontvang je nadat je je hebt ingeschreven. 

Verzorgingspost

Voor de virtuele belevingsrun van 2020 verzorgen wij geen verzorgingspost!