Rabo Bridge to Bridge Runs

Loop mee met een van de unieke Rabo Bridge to Bridge runs of de Airborne Freedom Trail en treed in de voetsporen van kolonel-luitenant John Frost. Beleef al hardlopend het verhaal van september 1944: het gevecht om de alom bekende brug. De brug die uiteindelijk een brug te ver bleek.

Menzis 5 kilometer

Menzis 5 kilometer

Loop vanaf de John Frostbrug door de Arnhemse wijk Malburgen. De wijk die in de oorlog veel te verduren heeft gehad. Vijf kilometer vol historie.

Van Wijnen 10 kilometer

Van Wijnen 10 kilometer

Een historische route waarbij je ook de stilte van het uiterwaardengebied van Meinerswijk ervaart. Even weg van waar de strijd om de brug in 1944 plaatsvond.

Infocaster 10 Engelse mijl

Infocaster 10 Engelse mijl

Ervaar de historie van Arnhem en beleef tegelijkertijd de rust van de natuur rond de drukke stad. Een afwisselend parcours boordevol verhalen.

 Airborne Freedom Trail (uitverkocht)

Airborne Freedom Trail (uitverkocht)

Een prestatietocht vanaf een droppingszone, met een historische lading. Behaal de brug, en treed in de voetsporen van de mannen die soms het hoogste offer hebben geleverd voor onze vrijheid.

Rabo Bridge to Bridge KidsRuns

Rabo Bridge to Bridge KidsRuns

Kinderen beleven de historie van Arnhem, en gaan al hardlopend over de John Frostbrug. Met als resultaat een blinkende Bridge to Bridge medaille.

Business Run

Business Run

Verschijn met je bedrijf, collega's of relaties aan de start, en beleef samen al hardlopend de historie van Arnhem. 5 kilometer, 10 kilometer óf 10 Engelse mijl.

Free Your Light

Free Your Light

Ren of wandel 4 kilometer door de binnenstad van Arnhem, langs verlichte objecten en projecties in het teken van 75 jaar Slag om Arnhem

Mededelingen

Hardloopshirt Rabo Bridge to Bridge bekend

Wil jij de Rabo Bridge to Bridge op zondag 15 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt van 2019!

Tot 16 augustus 2019 kun je bij je inschrijving het unieke Rabo Bridge to Bridge hardloopshirt bestellen. Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

 

Maattabellen:

Hardloopshirt Airborne Freedom Trail bekend

Wil jij de Airborne Freedom Trail op zaterdag 14 september volledig in stijl lopen? Bestel hem dan snel: hét Airborne Freedom Trail hardloopshirt van 2019!

Indien je bij je inschrijving vergeten bent om een shirt te bestellen, kun je deze alsnog bestellen door voor 16 augustus 2019 een mailtje te sturen naar inschrijven@bridgetobridge.nl. Het hardloopshirt kost €20,95.

Zowel het dames- als herenshirt heeft dit jaar een ronde hals. Het ontwerp is gemaakt door Mark Meijer van Driedrie.

 

Maattabellen:

Medaille Airborne Freedom Trail bekend

Nog een paar weken trainen, dan kilometers in de voetsporen van de geschiedenis en daar hangt-ie om je nek: de Airborne Freedom Trail 2019-medaille.

Zoals een van de lopers het mooi verwoordt: "Ik kijk er naar uit om deze straks na 44 km te mogen ontvangen. Zal een hele belevenis worden, en voor mij ook de eerste trail met zo'n gigantische lading en verhaal"

Medaille Rabo Bridge to Bridge bekend

Deze editie van het hardloopevent Rabo Bridge to Bridge herdenken we 75 jaar Slag om Arnhem. En dat zie je prachtig terug op de medaille!
Voor de KidsRuns, Business Run, 5 kilometer, 10 kilometer, de race voor de handbikers & wheelers en - niet te vergeten -  het koningsnummer van de 10 Engelse Mijl: bij de finish krijg je deze mooie plak.

Vrijdagavond 13 september: Free Your Light

Ren of wandel 4 kilometer door de binnenstad van Arnhem, langs verlichte objecten en projecties in het teken van 75 jaar Slag om Arnhem.

ABC

Alle informatie over de Rabo Bridge to Bridge van A tot Z

ABC

Onze Sponsoren

Rabobank Logo
Infocaster Logo Footer
Van Wijnen Logo
Menzis Logo
Madeinarnhem Logo
Decathlon Logo